Bemutatkozás

A cms manufacturing Kft. a cms electronics GmbH (Klagenfurt, Ausztria) és a Fonyton Kft. (Fonyód, Magyarország) által 2005.06.23-án alapított, gyártó és kereskedelmi korlátolt felelősségű társasága.


 A cms electronics erőssége a termékfejlesztés és a magas szintű, nagy műszaki értékű ( SMD-SMT-REFLOW-AOI) gyártástechnológia, az ehhez tartozó mérnöki szolgáltatás, az anyagbeszerzés és értékesítés. A Fonyton Kft erőssége a jól képzett munkaerő, a nagyfokú gyártási tapasztalat és termelési rugalmasság, illetve a modern infrastruktúra birtokosa. Ezen előnyök és erősségek mentén hozták létre a tulajdonosok a cms manufacturing Kft. 


Vállalatunk célja, hogy magas műszaki színvonalú elektronikai, autóelektronikai és finommechanikai termékek kiváló gyártója és beszállítója legyen. Különösen fontos feladatunknak tekintjük megrendelőink kifogástalan kiszolgálását, vevőink teljes megelégedettségének biztosítását a minőség és a mennyiség területén egyaránt megnyilvánuló nagyfokú megbízhatóságunk, valamint a hatékony gyártás és a gyors, rugalmas helyi szolgáltatások igénybevételével kialakítható versenyképes áraink révén.

 

A cms manufacturing Kft. számára az ember – mint a folyamatok legfontosabb és legértékesebb szereplője – jelenti mindenkor a súlyponti kérdést, ezért vállalatunk komoly erőfeszítéseket tesz a megfelelő munkahelyi környezet kialakítására és megtartására, a dolgozók képzettségének folyamatos fejlesztésére és motiváltságának fenntartására.


A környezetvédelem fontosságának a felismerése folytán a fenti célok mellett olyan módszereket alakítottunk ki, amelyek figyelembe veszik a tevékenység által okozott környezeti hatásokat és megtalálják az optimális egyensúlyt a gazdasági növekedés és a környezeti teljesítés között.

 

A cms manufacturing Kft. alapítása óta rendelkezik ISO 9001:2008 Minőségirányítási Tanusítással, illetve ISO 14001:2004 Környezetirányítási Tanúsítással.

 

Figyelmet fordítunk továbbá a Fonyód és környéke nyújtotta üzleti kapcsolatok, együttműködések adta lehetőségek kiaknázására, mindenkor szem előtt tartva a cms manufacturing Kft és beszállítói közötti korrekt, kölcsönösen előnyös üzleti kapcsolatok kialakításának fontosságát.